Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A VÍZ fontossága

A víz az élet nélkülözhetetlen eleme. Az emberi test 60-70%-át víz alkotja.

cleanlife_purepro_ionizalt_lugosviz01.jpgA víz a tápanyagok oldószere, fontos anyagcsere folyamatok közege, számtalan biokémiai folyamat kiindulási és végterméke. Részt vesz a tápanyagok felszívódásában, majd szállításában, mint hőtároló és hűtőfolyadék a szervezet hőháztartásának fontos eleme. Részt vesz a sav-bázis egyensúly fenntartásában, az anyagcsere bomlástermékei kiválasztásának nélkülözhetetlen komponense. A sejtek fontos alkotó része, az ízületek, az idegrendszer zavartalan működésének, vagy például a szaporodásnak is fontos eleme, vagyis NÉLKÜLÖZHETETLEN minden életfolyamatban.

 

Jelentős folyadékveszteség esetén a vizet folyamatosan pótolni kell. Túlzott folyadékbevitel azonban megterheli a szív- és keringési rendszert és a veséket. A szervezet kiszáradása (dehidratáció) akkor lép fel, ha a szervezet több folyadékot veszít, mint amennyit felvesz. Ilyen helyzet állhat elő hasmenés, hányás, erős verejtékezés, vizelethajtók használatakor vagy kevés folyadékfelvétel alkalmával.

 

A biorezonanciás kezelés ideje alatt kifejezetten fontos odafigyelni az elegendő mennyiségű víz fogyasztására. A kezelést megelőzően, valamint a kezelést befejezését követően szükséges, hogy a páciens vizet (természetes alapú) igyon. Ennek egyik oka, hogy a szervezet jó vezetőképességgel rendelkezzen az elektromágneses jelátvitel céljából.

 

Másik pedig: A víz emlékezete

Szervezetünk képes megőrizni a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket.

water_by_nurnurich.jpgA biorezonancia terápiával kibocsátott utasításokat a vízmolekulák őrzik. A vízmemória információtárolási/ hordozási képessége a szervezet hidratáltsági állapotától is függ.

A víz molekula dipólusos; egyik oldala negatív, másik pedig pozitív. A negatív rész mindig a pozitívval kapcsolódik össze, aminek köszönhetően a vízmolekulák a térben hatalmas variációs lehetőséggel tudnak elrendeződni - ez szolgáltatja a sejtek biológiai emlékezetét. 

Kiváló lehet az oxigénben gazdag ionizált lúgos víz fogyasztása is. A vízben az ionizálás során az oxigén aránya jelentősen megnő a hidrogénhez képest. Ezért nagy mennyiségben találhatók benne negatív töltésű hidroxil ionok (OH-), melyek hatásos antioxidánsként működnek szervezetünkben. Ezek az antioxidánsok megtalálják és semlegesítik a pozitív töltésű szabadgyököket és allergéneket.