Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Almamag-híd: Bemutatkozó egészségfesztivál 2012.04.28.

 

Új egészség-programot indít április végétől a www.almamag.hu életmódportál, melynek neve Almamag-Híd Az Egészséghez, melynek mi is aktív tagja lehetünk Az Egészséghez.  A program lényege, hogy egy példaértékű együttműködést valósítson meg a gyógyulás folyamatában részt vevő orvosok és alternatív terapeuták, valamint a gyógyítók és a betegek között lévő patikák közreműködésével.

A program célja, hogy az almamag-híd kezdeményezés széles körben ismertté váljon. Az egészségmegőrzés és a gyógyulás egyszerűbb volna, ha a klasszikus és az alternatív orvoslást képviselő szakemberek együttműködnének a patikák közvetítésével. Orvosokból és terapeutákból álló szakember-csapatunk örömmel segít Önnek is!

A Bemutatkozó egészségfesztivál keretében 10 órától Szalay Ádám, a Sikerkód motivációs rendszer vezető trénere, a TV2 riportere tart előadást „Hogyan maradj talpon?” címmel a személyes felelősségvállalás jelentőségéről. 15 órától Dr. Andor Ákos, a paleolit táplálkozás szakértője tárja fel az említett életmód és a rák összefüggéseit.

A megnyitóra érkező minden vendég ajándékot kap. Bővebb információért keresse az almamag-híd információs pontjait, a logóval ellátott Remény, Platán, Korzó, Hársfa, Helios és Orchidea patikákat!

almamag-rendezveny1.jpg

Időpont: 2012. április 28. 10.00- 18.00

Helyszín: Nyíregyháza, Hotel Korona földszint

A belépés díjtalan!

Megnyitó: 9.30 - Moldván Kata és Gresó Tibor - Almamag-Híd egészségkártya - ajándékozás

Részletes program itt ->>>