Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Almamag-Híd Egészség fesztivál 2012.04.28.

 

Az április 28-i esemény helyszíne a nyíregyházi Hotel Korona volt, az avatók között pedig jelen voltak az almamag és az Almamag-Híd munkatársai, partnerei - így mi is -, valamint a város érdeklődő lakói. 

almamag-egeszseg-hid-fesztival.jpg

További képek>>>

Az egymást követő előadások mellett óriási volt az érdeklődés az egyéni tanácsadásokra, bemutatókra.

A masszőr keze egész nap járt, az egészségügyi mérések, (vércukor-, koleszterinszűrések) mellett népszerű volt a sorselemzés, a dohányzásról való leszoktatás, a BEMER terápia. Az ajúrvédikus tudás és tapasztalatok és megjelentek a rendezvényen, lehetett a fogyással kapcsolatban felvilágosítást kérni.

Az érzelmi coaching újdonsága miatt volt nagyon népszerű. Sokan töltöttek ki pszichológiai teszteket, beszélgettek a neurológussal, érdeklődtek a biológiai fogászat egyedisége felől. Ismét nagy sikert aratott a makrobiotikus ételkóstoló, a táplálékkiegészítő családokat forgalmazó szakemberek mérései, a kínai medicina termékeinek bemutatói. A paleolit táplálkozás népszerűsítésével foglalkozó gyógyszerészprofesszor sem győzött válaszolni a kérdésekre.
A hotel előtt folyamatosan bemutatózó Mediball csapat ismét nagy sikert aratott, csakúgy, mint a Nyíregyházi Kutyasuli csapata és a barantások.

Bővebb információ az eseményről és az Almamag-Híd programról: www.almamag.hu