Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Miss Topstyle 2012 Szépségkirálynő választás

November 3-án, szombat este került megrendezésre a Kodály Zoltán általános iskola Kodály termében a Miss TopStyles 2012 és szorakozzz.hu szépe Szépségkirálynő választás. Megtiszteltetés számunkra, hogy támogatóként vehettünk részt ezen az igen rangosra sikerült eseményen. 

 

A szervezők kitettek magukért, aki ellátogatott ide az egy Exkluzív este részese lehetett. Kicsik és nagyok mutatták meg bájaikat először utcai viseletben, majd fürdőruhában, végül pedig alkalmi ruhában vonultak végig a zsűri előtt. Az est divatbemutatók sokaságával volt fűszerezve, megtekinthettük a 2012-es női-, férfi- és gyermek utcai viseleteket, menyasszonyi ruhákat, fehérneműket, és egy remekül megszervezett parfümbemutató során duskálhattunk a legújabb illatok felhőjében.

 

A zsürinek nem volt könnyű dolga, belértve magamat is, mert igazán sok szép csinos lány volt a palettán. Négy kategóriában adhattunk pontot: arc, alak, mozgás és kisugárzás, ezek öszpontszáma határozta meg a végső pontszámot. ........és végül megszületett a döntés: 

 

2360-20121103-221153_mg_05051.jpg

További képek>>>

 

A Miss Topstyle 2012 győztese Tóth Tünde lett. A sok különböző nyeremény mellett ő veheti igénybe az általunk felajánlott 5 alkalmas sejtszintű méregtelenítő kúrát. A második helyen Csernijenkó Patricia, a harmadik helyen Jóni Nóra végzett. Továbbá a "szorakozz.hu" szépe díjat is Jóni Nóra nyerte.  A három különdíjas lányt pedig szeretettel várjuk a dohányzás leszoktató terápiára. Ezúton is gratulálunk nekik! és minden lánynak, aki részt vett a versenyen!