Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vélemények

Ha Te is az általunk alkalmazott dohányzás leszoktató programmal szoktál le, itt lehetőséged van megosztani másokkal személyes élményeidet.

Ha még csak gondolkozol a leszokáson nézd meg másoknak hogy sikerült.

Vélemény megosztáshoz nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi mezőket. FONTOS! SZEMÉLYES ADATAID NEM KELL MEGADNI!!!! A név beírásánál természetesen nem kötelező a saját neved beírni, bármilyen becenév vagy keresztnév megfelel. A cím mezőbe az általad írt véleménynek kell adnod egy címet (pl. 'nekem sikerült' vagy 'én leszoktam'), bármi lehet ami összefoglalja az általad írtakat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

goyo - Egy örök mentőmellény...

1,5-2 hét cigi áráért megéri kipróbálni! Mindenkinek megér az egészsége ennyit!
Többszörös visszaesőként nem szeretnék nagy igeosztásba bocsátkozni, viszont a kétkedőknek csak annyit mondok, tegye le a cigit önerőből (legalábbis próbálja ki, milyen 3-5 nap cigi nélkül), aztán mikor már lerágta a kezét :-), gyújtson rá nyugodtan, szívja újra 1 hétig, majd próbálja ki a biorezonanciás módszert! "Kicsit" egyszerűbb a dolog! Nincsenek azok a rágyújtási kényszerek, amik egyébként bedarálják az embert és végül föladja!
...ha valaki nagyon elszánt, első alkalommal fogja kapni a legnagyobb segítséget, nekem az 1/2 évig tartott... Már sajnálom, h. akkor azt hittem, újra én vagyok a "főnök" és nem tud "irányítani" a cigi. Tévedtem, de a biorezonancia szerencsére mindig itt van egyfajta mentőmellénynek! Nem kell kínlódni a leszokással!

Szilvi - Sikerült!!!

Már az első kezelés is sokat segített, de számomra a második kezelés hozta meg a csodát. Ennek már fél éve, és azóta sem dohányzom! Mindenkinek ajánlom, akiben tényleg ott az elszántság, hogy leszokjon! Ez egy remek, gyors és fájdalommentes lehetőség.

tomy - hatásos bizsergés

Nekem special nagy segítséget nyújtott a cigi letételében. És pont abban segített, hogy nem kívántam rágyújtani. Csak ajánlani tudom!