Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vélemények

Ha Te is az általunk alkalmazott dohányzás leszoktató programmal szoktál le, itt lehetőséged van megosztani másokkal személyes élményeidet.

Ha még csak gondolkozol a leszokáson nézd meg másoknak hogy sikerült.

Vélemény megosztáshoz nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi mezőket. FONTOS! SZEMÉLYES ADATAID NEM KELL MEGADNI!!!! A név beírásánál természetesen nem kötelező a saját neved beírni, bármilyen becenév vagy keresztnév megfelel. A cím mezőbe az általad írt véleménynek kell adnod egy címet (pl. 'nekem sikerült' vagy 'én leszoktam'), bármi lehet ami összefoglalja az általad írtakat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

István - Többször is sikerült.

Én több alkalommal próbálkoztam, mert először mindig visszaszoktam a dohányzásra. Akkor is mindig sikerült letennem a cigit, de mindig újra rágyújtottam.
Nálam tökéletesen működött, csak sok vizet kell inni és nem szabad rágyújtani.

Kiss Gábor - hatott

5 év dohányzás után mentem el a kezelésre, előtte próbálkoztam már önerőből, rágóval és tapasszal is leszokni, de egyik sem sikerült. Itt viszont már az első kezeléstől megszűnt a nikotinéhségem, és azóta is füstmentesen élek!

Molnár Anita - Kisvárda

Ez tényleg hat!Erős dohányos voltam,de ennek a kezelésnek köszönhetöen minden megváltozzott.Többé nem kivánom a cigit,nincs stressz,nincs elhizás,és ami a legfontossabb nem kivánod a nikotint.Ennél egyszerübb és jobb megoldást nem találhattam volna.Bátran ajánlom mindenkinek!Én pedig köszönöm!Az ár nem akadáj igazán megfizethető!

Lego DT - 10 év után...

Szia mindenki!

24 évesen 10 éve dohányoztam és önerőből kábé tízensokszor nem sikerült leszoknom. 2-3óra nem rágyújtást, cigivel jutalmaztam magamnak :D... Persze nem volt vicces akkor. Én kombináltam egy kicsit, mert egy hét tapaszt is felvettem, ami segített leszoktatni a kávé, kaja után, buszra várás stb rágyújtási kényszerről.
Ezután a bio rezonancia, és ahogy onnan kijöttem januárban, azóta nem dohányzom. 10 ÉV UTÁN!!
Havonta részemről 20,000el bentebb vagyok a pénztárcámban. Aminek nagyon örülök.
és felszedtem 10 kilót :D Szóval nagyon szépen köszönöm a lehetőségét a módszernek!

Füstmentes életet! ;-)

katikruspier - merem ajánlani

Én is ezzel a módszerrel szoktam le a dohányzásról , 4-évvel ezelőtt. Nekem szükségem volt erre a segitségre ,mert egyébként nem tudtam volna abba hagyni a dohányzást! Utána olyan érzés volt mintha soha nem dohányoztam volna. Köszönöm!!!

Vidámtavirózsa - Víz utca

Én nagyon hatékonynak tartom ezt a kezelést. Napi 1-1,5 dobozzal szívtam el egy nap 6 éven keresztül, és semmilyen más módon nem tudtam csökkenteni a nikotinéhségem (elektromos cigi, nikotin tapaszok, nikotinos rágók vagy puszta akaraterő). Az első kezelés után nem éreztem számottevő változást, de a második teljesen megszüntette a nikotinéhséget. Ha vki valóban elhatározza magát, akkor így akár két kezeléssel teljes sikert érhet el. Én az akaratgyengeségemből kifolyólag még egy darabig engedtem a pszichikai függőségemnek, annak ellenére is, hogy már nem kívántam a cigit, úgyhogy elmentem még további 4 kezelésre. A harmadik kezelés után azt tapasztaltam, hogy a szerveztem hamarabb telítődik nikotinnal, mint azelőtt és csak fele annyit bírok elszívni egy nap, mint azelőtt. A negyedik kezeléssel megundorodtam a cigaretta ízétől. A további 2 kezelés pedig fokozta ezeket a hatásokat. Miután már semmit örömöt nem nyújtott a cigi, letettem végleg. A biorezonanciás kezelés valóban képes a fizikai függőséget teljes mértékben megszüntetni, ami óriási segítséget jelenthet. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a pszichés függőséggel csak mi magunk tudunk szembe szállni a fejünkben.

goyo - Egy örök mentőmellény...

1,5-2 hét cigi áráért megéri kipróbálni! Mindenkinek megér az egészsége ennyit!
Többszörös visszaesőként nem szeretnék nagy igeosztásba bocsátkozni, viszont a kétkedőknek csak annyit mondok, tegye le a cigit önerőből (legalábbis próbálja ki, milyen 3-5 nap cigi nélkül), aztán mikor már lerágta a kezét :-), gyújtson rá nyugodtan, szívja újra 1 hétig, majd próbálja ki a biorezonanciás módszert! "Kicsit" egyszerűbb a dolog! Nincsenek azok a rágyújtási kényszerek, amik egyébként bedarálják az embert és végül föladja!
...ha valaki nagyon elszánt, első alkalommal fogja kapni a legnagyobb segítséget, nekem az 1/2 évig tartott... Már sajnálom, h. akkor azt hittem, újra én vagyok a "főnök" és nem tud "irányítani" a cigi. Tévedtem, de a biorezonancia szerencsére mindig itt van egyfajta mentőmellénynek! Nem kell kínlódni a leszokással!

Szilvi - Sikerült!!!

Már az első kezelés is sokat segített, de számomra a második kezelés hozta meg a csodát. Ennek már fél éve, és azóta sem dohányzom! Mindenkinek ajánlom, akiben tényleg ott az elszántság, hogy leszokjon! Ez egy remek, gyors és fájdalommentes lehetőség.

tomy - hatásos bizsergés

Nekem special nagy segítséget nyújtott a cigi letételében. És pont abban segített, hogy nem kívántam rágyújtani. Csak ajánlani tudom!