Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SMILEPOINT fogfehérítés

logo.png

 

Üdvözlünk a Smilepointban, a hófehér fogak és a gyönyörű mosoly világában!

 

 A Smilepoint már Nyíregyházán is elérhető!

 

Bemutatjuk a legújabb kozmetikai trendet, amely már meghódította Európát és ami most elérhetővé vált mindenki számára Magyarországon is. Kozmetikai fogfehérítés, amely nem roncsolja a fogzománcot!

 

 

HATÉKONY, GYORS, MEGBÍZHATÓ, BIZTONSÁGOS FOGFEHÉRÍTÉS 

 

A szép mosoly ma már nem csak az adottságokon múlik. A gondozott és fehér fogak már mindenki számára biztonságosan elérhetők – ez pedig a magabiztosság záloga.

A Smilepoint fogfehérítés eljárása során, a jelenlegi legmodernebb, hidrogén-peroxid, karbamid-peroxidtól mentes fogfehérítő gélt használjuk, amely nem roncsolja a fogakat, és valóban fájdalommentes a fogfehérítés folyamata!
Ismerd meg Te is a legújabb kozmetikai trendet, amely már meghódította Európát! 

 

MIÉRT A SMILEPOINT NYÍREGYHÁZA?

 

smilepoint-2.jpg

A SMILEPOINT fogfehérítéses technikája az előírások pontos betartásával teljesen biztonságos. Termékeink csak a fogzománc fehérségén változtatnak, a hatóanyagok nem hatolnak be a fog belsejébe. Így a fogfehérítés nincs káros hatással a fogínyre, valamint nem roncsolja a fogakat és a fogzománcot, nem okoz érzékenységet.

A SMILEPOINT nyíregyházi üzletünkben szakszerű tájékoztatást kapsz. Igényes, kulturált környezetben, ellenőrzött és barátságos körülmények között veheted igénybe a szolgáltatást.

A fogfehérítő termékek mindig állandó minőségben, hivatalos beszerzési forrásból és nyomon követhető módon kerülnek a vásárlóhoz. 

 

 

HOGYAN TÖRTÉNIK A SMILEPOINT SZALONJAIBAN A FOGFEHÉRÍTÉS?

 

  1. Első lépésként segítségünkkel kiválasztod a fogszínmintából, melyik az, amelyik a jelenlegi (fogfehérítés előtt) fogszínedhez a lehető legközelebb eső árnyalat. A kiválasztott színmintát félretesszük,hogy a fogfehérítés után könnyen láthatóvá tegyük az eredményt – ez lesz a viszonyítási alap.

  2. Ezt követően felbontjuk a SMILEPOINT fogfehérítő csomagot.

  3. Az aktiváló spray-vel befújt „textilujjal” alaposan megtisztítod a fogadat, majd a szilikonformát is kibontjuk és a fecskendőben található SMILEPOINT fogfehérítő gél kb. ⅓ részét beleinjektáljuk a szilikonsínbe.

  4. A SMILEPOINT fogfehérítő géllel „töltött” szilikonsín „szájba vétele” és a fényvédő szemüveg felvétele következik.

  5. A védőszemüveg felvétele után aktiváljuk a lámpát, és a 8 vagy 15 perces fogfehérítési idő leteltével kiöblítheted vízzel a szájüreged.

  6. További két alkalommal megismételjük a teljes folyamatot.

  7. A fogfehérítés eredményének ellenőrzésére kiválasztjuk újra a fogszínmintát, és összehasonlítjuk a színeket egymással.

 

 

MENNYIVEL LEHETNEK FEHÉREBBEK A FOGAID?

 

A fogfehérítés eredményessége egyénenként változó, függ a fogak eredeti színétől, illetve az életviteltől: kávé, tea, vörösbor, mesterséges színezék, dohány stb. fogyasztásától. 
A fogfehérítő gél alkalmazása után a fogak színében minimum 3 és maximum 11 árnyalatnyi fehérség következik be, az átlageredmény 5-6 árnyalattal fehérebb fogak.

 

rotator2-0.jpg

 

 

MENNYI IDEIG TART AZ ELÉRT EREDMÉNY?

 

Ez az időtartam minden embernél más és más, hiszen nagymértékben függ az illető étrendjétől, életmódjától. A fehérítő hatás általában 2-4 hónapig tartható fenn.

 

 

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A SMILEPOINT MÓDSZERE A FOGORVOS ÁLTAL VÉGZETT FEHÉRÍTÉSTŐL?

 

miert.jpg

A fogorvos egy magas koncentrációjú hidrogén-peroxidos fogfehérítő eljárással dolgozik, amely nagy körültekintést és a kezelés előtt komplett diagnózist igényel a fogazat és a száj állapotáról.

Ezeket a koncentrált hatóanyag-tartalmú termékeket kizárólag fogorvosi kezelés során és fogorvosi felügyelettel lehet igénybe venni.

 

A SMILEPOINT peroxidmentes fogfehérítése a piacon megtalálható legkorszerűbb technológiát biztosítja vásárlói számára. Ennek során fotokémiai eljárással elszíntelenednek a fogban a színes pigmentek, de anyagában változatlan marad a fogzománc és a dentin. A hatóanyagok nem hatolnak be a fog belsejébe, így a fogfehérítés nincs káros hatással a fogínyre, valamint nem roncsolja a fogakat és a fogzománcot, nem okoz érzékenységet.

 

 

VESZÉLYES-E A LED LÁMPA HASZNÁLATA?

 

A legújabb LED lámpás technológiai fejlesztéseknek köszönhetően rendeltetésszerű használat mellett teljesen veszélytelen. A LED lámpa hideg fénye nincs negatív hatással a száj körüli szövetekre, sem pedig a nyálkahártyára. A lámpa használata során a szemet a speciális szemüveggel védeni kell.

 

MIRE KELL VIGYÁZNI FOGFEHÉRÍTÉS UTÁN?

 

A fogfehérítés után 4 órán keresztül kerülni kell a dohányzást, az ételek és az italok fogyasztását (vízen kívül), mivel az jelentősen befolyásolhatja a várt hatást. 

 

VÁLASZTHATÓ CSOMAGOK:

 

SMILEPOINT WHITE FORMULA (3x8 perc)                           9.900 Ft
SMILEPOINT SUPER WHITE FORMULA (3x15 perc)        15.900 Ft

 

HEALTH&BEAUTY CSOMAG                                                 20.900 Ft

Tartalma:

  • 1 alkalom dohányzás leszoktató kezelés

  • 1 db Super White fogfehérítés

 

 

SMILEPOINT LIPS - HYALURONSAVAS AJAKDÚSÍTÁS

 

10454430_1517290368485812_6633985060149676094_o.jpg

A SMILEPOINT LIPS ajakápoló, regeneráló eljárása tökéletes ajkakat hoz létre, orvosi beavatkozások, és természetellenes injekciók nélkül ápolja, regenerálja és dúsítja az vendégeink ajkait.


A hatóanyagok alapjaiban dúsítják, táplálják az ajkakat, amelyet elsősorban a hyaluronsavnak köszönhetünk, ill. annak vízmegkötő tulajdonságának, amely segítségével újjávarázsolja, dúsabbá teszi az ajkakat.
 

 

1 kezelés 25 perc (5×5 perc) 4.900 Ft
5 alkalmas bérlet (5 kezelés) 19.900 Ft

 

 

Lájkolj minket a facebookon, hogy mindig értesülhess a legfrissebb AKCIÓKRÓL! 

 

facebook.jpeg

Smilepoint Happy Life Nyíregyháza

 

Bejelentkezés: 70/ 246 1604

E-mail: smilepointnyiregyhaza@gmail.com 

Bővebb információ: www.smilepoint.hu