Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kezelésről

A biorezonancia dohányzás leszoktató alkalmazás során egy félig elszívott cigarettát analizálva SZEMÉLYRE SZABOTT, nikotinsemlegesítő, hiányérzet-, FÜGGŐSÉG MEGSZÜNTETŐ terápiát biztosítunk.

Az eljáráshoz szükség van 1 félig elszívott cigarettára, amit a dohányzónak hoznia kell magával. Ezek nikotin és kátrányanyag tartalma is mintaként szolgál a személyre szabott mágnesterápiás jel megalkotásához, ami mindössze 55 percig tart.

 

A kezelés alatt….

103.jpgA kezelés kényelmes körülmények között zajlik, a páciens semmiféle fájdalmat nem érez közben, hiszen gyengeáramú biomágneses rezgéseket kap. 

A terápia alkalmával a páciens különböző testtájaira elektródákat helyezünk, melyek az EKG- vagy EEG-hez hasonlóan elektromos jeleket vezetnek el a testfelületről, tehát a szervezet számára ismert, természetes jelekkel kérdezzük le az információkat.

A műszer a páciens testfelületéről nagy pontossággal érzékelt elektromos jeleit korrigálja, majd egy speciális frekvenciájú, gyenge mágneses téren keresztül visszavezeti a testbe. Így válik az ember saját információja terápiás jellé.  

 

Mi történik a szervezetében?

Megszüntetjük a cigaretta kívánását okozó, a szervezetből érkező belső késztetést, erősítjük az idegrendszert.

Emellett a készülék analizálja a problémát okozó méreganyag – a mi esetünkben a cigaretta – jellemző elektromágneses rezgését, majd ezeket invertálja, azaz pontosan fordított és felerősített formában visszajuttatja a szervezetbe. Ezáltal segíti a nikotin megkötő pontok normális rezgésképeinek helyreállítását.

A nikotin kémiailag 48 óra alatt lebomlik a szervezetben, és ha eközben töröljük a deformáltan rögzült rezgésmintákat is, akkor igen nagy az esélyünk a teljes sikerre!

A szervezet teljesen természetes úton regenerálódik. A sejtinformációs rendszer helyreáll, nem kívánja a nikotint, megszűnik a függőség, aminek következtében a cigaretta megvonásától ideges sem lesz.

 

A kezelés után…

viz.jpgKülön fel fogjuk hívni a figyelmét a vízbevitel fontosságára!

Ennek egyik oka, hogy a biorezonancia terápiával kibocsátott utasításokat (biológiai értelmet hordozó jeleket) a vízmolekulák őrzik. Következésképpen nagyobb mennyiségű víz fogyasztásával a kezelés hatékonysága tovább növelhető.

A másik ok, hogy a mágnesrezonanciás eljárás következtében a dohányzás miatt a szervezetben jelen lévő nikotin, toxikus anyagok és más bomlástermékek felszabadulása, és a szervezetből való kiürülése megindul. Ahhoz, hogy ezek az anyagok akadálytalanul távozzanak, szintén elengedhetetlen, hogy emeljük a folyadékbevitelt.

Különösen fontos ez, az első 48 órában, mivel a méreganyagok felszabadulása ez idő alatt a legintenzívebb.

 

Ha szeretne szóban is tájékozódni a leszoktatási módszerről, az alábbi elérhetőségeken megteheti:

 

E-mail: zoldklinika@gmail.com     Tel.: +36/70 333 3673  Nyíregyháza