Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedvezmények, aktualitások

 

Több résztvevő esetén nagyobb az esély a sikerre, hiszen adott esetben segíthetnek egymásnak a visszaesés elkerülésében.

 

 

ceges-leszoktatas.jpg

Cégek, vállalkozások részére kollektív munkahelyi leszoktatást biztosítunk, melyek minden esetben egyéni tárgyalás alapján valósulnak meg, (a díjazást is beleértve). Cégvezetőként fontos lehet a munkaerő teljesítménye. Így elérheti, hogy munkatársai vagy beosztottjai, a környezete ne füstölögjön, ezáltal javíthatja a munkamorált, a dolgozók egészségét. Több jelentkező esetén nagyobb kedvezményekre számíthatnak.

 

 

 

egyutt-konnyebb.jpg

 

 

Szervezz össze legalább 5 főt, akár baráti körödből, akár munkahelyedről. Cserébe neked INGYENESEN végezzük a leszoktató kezelést. Egy előre egyeztetett időpontban és helyszínen  ami lehet a központunk vagy a lakóhelyetek is. (Nyíregyháza és 30-40 km-es körzetében nem számítunk fel kiszállási díjat.) 

Tel: 06/70-3333673

 

 

 

Cikkek

Online kupon AKCIÓ 2016.12.31-ig

Kattints, nyomtass, hozd be a kupont és szokj le kedvezményesen. Most 20%-os kedvezménnyel szokhatsz le a dohányzásról.  A kupont letölthető innen, vagy a www.onlinekupon.hu oldalról.

 
2016.09.27 | Menüpont: Kedvezmények, aktualitások | Hozzászólások: 0

A leszoktatás házhoz megy

Az ország bármely pontján. A kiszállási díj területfüggő! Nyíregyháza és Győr 30-40 km-es körzetében 5 fő esetén nem számítunk fel kiszállási díjat.

 
2016.09.20 | Menüpont: Kedvezmények, aktualitások | Hozzászólások: 0