Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A biofizikai orvoslás

A modern orvostudomány azonban ma már nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A NASA által kifejlesztett készülék, a biorezonanciás készülék, az EKG és EEG funkciókat kombinálva méri sejtszinten a szervezet bioenergiáját és értékeli ki.

article preview

A mágneses térnek nagy része ma már érzékelhető, kimutatható és fizikailag is bizonyítható.
Ennek a természetes elektromágneses rezgésnek sokáig nem is tulajdonítottak jelentőséget.

 

A modern orvostudomány azonban ma már nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A NASA által kifejlesztett készülék, a biorezonanciás készülék, az EKG és EEG funkciókat kombinálva méri sejtszinten a szervezet bioenergiáját és értékeli ki.

Biorezonancia terápia, BRT: az a visszacsatoláson (biofeedback) alapuló gyógyító eljárás, melyben a szervezetnek vagy valamelyik alkotóelemének saját elektromágneses jelei kerülnek terápiás felhasználásra.

 

567x278-show-gyogyero-2_original.jpg

Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, ill. kioltás jelenségein alapul. Ennek során a kóros, diszharmonikus rezgéseket a szervezetből elvezetik, ugyanakkor a legyengült, egészséges rezgéseket felerősítik. A beteg szervezetében a kóros jelek interferencia következtében előbb gyengülnek, majd kioltódnak, míg az egészségesek erősödnek, minek eredményeképpen a szervezet a továbbiakban már akadálytalanul képes normális önszabályozásra, öngyógyításra.

Az emberi testet sejtek, szövetek alkotják, melyek mindegyike táplálkozik, energiát termel és funkciójának betöltése közben valamilyen anyagcsereterméket hoz létre. A testünkben sejtenként és másodpercenként közelítőleg 7.000 kémiai reakció megy végbe. Ezért számos folyamatnak kell egyszerre tökéletes sorrendiséggel megvalósulnia.

A sejtmagban elektromágneses hullámok keletkeznek, ezek befolyásolják szervezetünk kémiai folyamatait. Minden sejtnek, szervnek funkciójától függően adott frekvenciaállománya, rezgésszintje van. Ez a frekvenciaállomány (energia -eredő) tartalmazza a sejt számára mindazon információkat, melyek normális működéséhez, feladatának elvégzéséhez szükségesek.

Azonban minden egyes sejt bioenergetikai és információs összeköttetésben is áll minden egyes sejttel. Egyes hullámok erősítik, mások kioltják egymást. Ezt az elektromos kommunikációt használják fel a biorezonanciás módszerek kidolgozásában.

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység, amely külső energia hatására elektromos impulzussal reagál, vagyis kommunikál. A hormonális és az idegi irányítás mellett van tehát egy elektromágneses bio-kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős.


Elektromágneses kommunikáció

Egy-egy betegségnek különböző stádiumai vannak. A kezdeti stádiumban a változások molekuláris- majd sejtszinten történnek. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem járnak, majd a lappangási idő elteltével akár hónapokkal később jelentkeznek a tünetek, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja.
Ha ebben a stádiumban nem korrigáljuk az elváltozásokat, akkor a betegség tovább mélyül és egyre erősödő formában jelennek meg a már ismert betegségtünetek. Mivel minden szervezet más és más, ebben a későbbi stádiumban az orvostudomány eszközeivel már nem mindig sikerül az egészséget teljes egészében visszaállítani.


A biorezonancia egy olyan eljárás, amely a sejtekkel elektromágneses jelek segítségével kommunikál.

Ahhoz hasonlíthatjuk, mikor egy zeneszám hallgatása közben a hangulatunk megváltozik. Ha rossz a kedvünk, a kedvenc zenénk meghallgatása helyrehozhatja lelki állapotunkat. A hibásan működő sejtjeink "rosszkedvűek", a biorezonancia pedig a "kedvenc zenéjük", amely rendkívül finom, alacsony intenzitású rezgésekkel újra felhangolja sejtjeinket.

Érezni ugyan csak az igazán szenzitív emberek érzik a kezelés közbeni bizsergéseket, az apró, nem fájdalmas szurkálásokat, vagy az esetleges melegséget, de a jótékony hatását, mindenki tapasztalja, aki igénybe veszi.

FONTOS! A biorezonancia terápia kizárólag olyan területen fejti ki hatását, ahol a sejtműködés hibás, az egészségesen működő sejtek nem reagálnak a kezelésre. Ezért a kezelésnek semmiféle mellékhatása nincs, teljesen fájdalommentes, sőt bármilyen más gyógymóddal, akár gyógyszeres kezeléssel is kombinálható.

 

Cikk megjelent: www.almamag.hu/magazin/egeszseg/1329-a-biofizikai-orvoslas-es-a-biorezonancia.html/