Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A görcsös akarat akadály is lehet

"A boldogság nem a külső körülményektől vagy történésektől függ. Nem az a lényeg, hogy mi történik velünk, hanem hogy hogyan viszonyulunk hozzá."
 

article preview

A GÖRCSÖS AKARAT AKADÁLY IS LEHET!
"A boldogság nem a külső körülményektől vagy történésektől függ. Nem az a lényeg, hogy mi történik velünk, hanem hogy hogyan viszonyulunk hozzá."
 

butterflies-butterfly-flying-free-freedom-favim.com-121832.jpgA GÖRCSÖS AKARAT MINDEN ESETBEN BOLDOGTALANSÁGOT SZÜL 
Márpedig erre hajlamosak vagyunk, főleg, ha valamilyen központi problémánk van. Amikor rossz dolgok vannak körülöttünk, úgy tűnik, mintha mindez örökké tartana. 
Minden erőnket megfeszítve azon dolgozunk, hogy megváltoztassuk a dolgok jelen állását, és úgy érezzük, mindaddig nem lehetünk boldogok, amíg nem sikerül. 
 

ENGEDD EL AZ AKARATODAT ÉS MINDEN MEGVÁLTOZIK! 
Biztosan már te is tapasztaltad, hogy minél jobban szeretnél valamit, annál kevésbé valósul meg – amikor pedig már lemondtál róla, és nem is foglalkozol vele, teljesen váratlanul megkapod. Vajon miért van ez így? Az akarat bizony görcsössé tesz bennünket, és öntudatlanul is arra fókuszálunk, hogy: nincs. 
 

Ha felidézzük a múltbéli nehéz helyzeteket, és megvizsgáljuk, hogyan oldottuk meg őket, legtöbbször kiderül, hogy: sehogyan. A megoldás egyszerűen csak megtörtént velünk. 
Például évekig akartunk leszokni a dohányzásról, aztán egyszer csak sikerült – de nem értjük, miért éppen az a próbálkozás hozott sikert. A megoldás, az új élethelyzet egyszer csak megtörténik velünk. 
Ha ezzel a hittel szilárdan kitartunk a nehézségekben, és azok közepette is lelki nyugalmunkra figyelünk, megtaláljuk azt a boldogságot, amit eddig kívül kerestünk – hiszen mindannyiunkban ott van, legbelül.

 

Ha segítségre van szükséged a leszokáshoz keress bizalommal:
 

Tel.: +36/70 3333 673

facebook.jpeg