Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A HALOGATÁS ROSSZ TANÁCSADÓ

Minden csak akkor lesz elintézve és akkor lesz a legjobb, ha meg is csinálod. De most az egyszer nem ezt ajánlom a halogatótársaknak!

article preview

Sokan vagyunk, akik halogatjuk a dolgainkat: meg kéne csinálni valamit, de majd holnap, le kéne szokni a dohányzásról, de majd máskor, el kéne intézni, de majd később, fel kéne hívni telefonon, de majd legközelebb, és így tovább. Egészen, amíg a sok elintézetlenség felhalmozódik és a fejünkre omlik.

 

20110331-halogatas1.jpg

 

Köztudott, hogy a legjobb, ha most azonnal cselekedsz. Minden csak akkor lesz elintézve és akkor lesz a legjobb, ha meg is csinálod. De most az egyszer nem ezt ajánlom a halogatótársaknak!

 

PRÓBÁLD KI EZT, AZTÁN MAJD MEGLÁTOD...

Ne akarj változtatni halogatási szokásaidon, hanem minden nap írd le, mit csináltál ahelyett, amit csinálnod kellett volna, vagyis mivel vesztegetted el az idődet. Minél részletesebb a leírás, annál jobb. A legjobb, ha percről percre leírod, hogyan telt az elfolyó idő. Aztán ha leírtad, olvasd el többször. Gondold végig, hogy megérte-e. És dönts. Változtatsz vagy marad továbbra is a halogatás.

 

Ha segítségre van szükséged a leszokáshoz keress bizalommal:
+36/70 3333 673

facebook.jpeg