Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ciki vagy nem cigi?

EMLÉKEZTEK MÉG A CIKI A CIGI REKLÁMKAMPÁNYÁRA?????

ÉN EMLÉKSZEM! Nagyon is! Mivel akkor még javában pöfékeltem én is, nagylányos tinédzser koromban, és nem lehet elfelejteni mennyire fel voltam háborodva ezen a reklámkampányon. 

article preview

EMLÉKEZTEK MÉG A CIKI A CIGI REKLÁMKAMPÁNYÁRA?????
 

ÉN EMLÉKSZEM! Nagyon is! Mivel akkor még javában pöfékeltem én is, nagylányos tinédzser koromban, és nem lehet elfelejteni mennyire fel voltam háborodva ezen a reklámkampányon. Hogy lehet egy disznóóllal vagy egy koszos, lepukkant wc-vel párosítani egy dohányost?!?! 

 

mix_1024x768.jpg

 

Most ne sértődj meg, amit mondani fogok, ez csak az én jelenlegi véleményem. A fájó igazság pedig az, hogy LEHET! és most szándékosan túlzok. Érthető ha dohànyosként nem így vélekedsz róla. Erre én is csak akkor döbbentem rá mikor már javában nemdohányzó életet éltem. Az ezzel kapcsolatos élményeimet most nem részletezném, majd egy következő posztban. De el tudjátok képzelni... Csak gondolj bele...bulizni indulsz, hajat mosol, szépen belövöd a sérót, lezuhanyzol, felveszed a legtrendibb rucit, lányok egy kis smink, jöhet a parfüm is és indulás. Aztán RÁGYÚJTASZ! Egy pillanat alatt oda az eddig két órás készülődésnek.

 

Hogy miért látom másképp most, mint 15 évvel ezelőtt?

A dohányzás ugyanis egy olyan függőség, amely megváltoztatja az érzékelésünket. És nemcsak az íz-, és szagérzékelésre gondolok... A NIKOTIN - ha tetszik, ha nem - az egy DROG, amely eltorzítja a pszichét, megváltoztatja a látásmódot, azt ahogyan a cigarettázásra gondolunk. Ez a magyarázata annak, hogy miért lát sokmindent másképp egy dohányzó, és másképp ugyanaz a személy ha már nem függő.
 

ÉS HOGY MENŐ LENNE A DOHÁNYZÁS?!?!

Nemrég, családi videók böngészése közben rábukkantam a 16 éves dohányzó önmagamra. Egy családi hétvégén készült a felvétel valahol a hegyekben. Apukám szerette spontán módon készíteni ezeket a felvételeket. Jól elkapta a spontán dohányzásomat is. grin hangulatjel
Hát nem is tudom, hogy tudnám jellemezni...
botrányos, borzasztó, most ez komoy? ez tényleg én vagyok? ááá ez nem én vagyok. de ez tényleg én vagyok. Úr isten!!!! ez a csaj tényleg azt hiszi, hogy menő azzal a cigivel a kezében??? Komolyan kimentem így az utcára?!?! Atya ég!!!! hányan láttak engem így???.... Nem is állt jól a kezemben. (pedig mindig azt hittem milyen kecsesen szívom-fújom a füstöt) 
Húúúú de jó, hogy leszoktam!!! Ámen.

 

Lehet érdemes lenne Neked is kívülről szemlélned önmagad. Lehet Te is hasonlóan megbotránkoznál magadon és ez egy nagy löket motivációt adna a leszokáshoz. Készíttess magadról fotót, videót, de valahogy úgy, hogy spontán legyen. Kérd meg a barátaid, hogy akkor forogjon a film, amikor épp nem figyelsz. Lehet furcsának hangzik, de ha nem pózolsz a kamera előtt másképp fogod látni a helyzetet. 
 

Egyszóval, szerintem CIKI A CIGI.

 

Ha segítségre van szükséged a leszokáshoz keress bizalommal:
 

+36/70 333 3673

facebook.jpeg

 

 

wink hangulatj