Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha le tudnád tenni miért nem teszed?

Te mikor fogsz leszokni? Holnap? Jövőhéten? Majd a szülinapod után? Majd karácsonykor? Majd újévkor? Esetleg azután?

article preview

Te mikor fogsz leszokni? Holnap? Jövőhéten? Majd a szülinapod után? Majd karácsonykor? Majd újévkor? Esetleg azután?

habit_600x450.jpgA legtöbb dohányos abban reménykedik, hogy egy napon majd úgy ébred fel, hogy nem lesz kedve többé rágyújtani. Senki se tervezi, hogy élete végéig fog pöfékelni. De mikor jön el az az 1 nap??? és meddig vagyunk képesek várni rá?

Én special 8 évig vártam arra a napra, de bevallom csak az első 2 dohányos évemben gondoltam azt, hogy ÉN BÁRMIKOR LE TUDOM TENNI. Teljességgel szilárd meggyőződésem volt, hogy ez így van, és képes voltam ezért vitába szállni. Aztán persze az első ilyen próbálkozásomnál szembesültem a valósággal, hogy ez a bármikor nem is olyan biztos, mint ahogy azt én addig gondoltam. 

És Te feltetted már magadnak ezt a kérdést mióta felismerted a függőséged? Ha másnak nem is vallod be, de azt hiszem saját magaddal igazán lehetsz őszinte.... Nem azt mondom, hogy "Szokj le, most azonnal", csak nézz szembe egy kicsit a tényekkel, ismerd meg önmagad, hogy megismerhesd mit nyújt számodra a cigaretta valójában... és tényleg rá vagy kényszerítve, hogy életed végéig rabosítsd magad???

 

Ha segítségre van szükséged a leszokáshoz keress bizalommal:
 

Tel.: +36/70 3333 673

facebook.jpeg