Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hihetetlen megfiatalodás

A dohányzás ugyanazokat a folyamatokat indítja el, illetve gyorsítja fel a szervezetben, amelyek a természetes öregedés során jelentkeznek - csak éppen jóval lassabban.

Tehát HA LETESZED A CIGIT, AKÁR 5-10 ÉVET IS FIATALODHATSZ!

article preview

Ha abbahagyod a dohányzást, jelentős lépést teszel bőröd állapotának javítása érdekében. Mindenféle csodaszerek és ránctalanító kezelések nélkül!

 

Azt mindenki tudja, hogy a dohányzás árt az egészségnek, és hogy tönkreteszi a bőrt, de érdekes módon a legtöbben ezt nem veszik tudomásul. 
Pedig a rendszeresen dohányzók általában 5-10 évvel idősebbnek néznek ki kortársaiknál, arcuk hamarabb válik ráncossá, esetükben jellegzetesek a szájkörnyék apró, sugárirányú barázdái. Négyszer nagyobb az esélyük a dohányosoknak arra is, hogy a szem alatt sötét árkok és táskák jelenjenek meg.
 

Tehát HA LETESZED A CIGIT, AKÁR 5-10 ÉVET IS FIATALODHATSZ!
 

A dohányzás ugyanazokat a folyamatokat indítja el, illetve gyorsítja fel a szervezetben, amelyek a természetes öregedés során jelentkeznek - csak éppen jóval lassabban. Erős és folyamatos dohányzás hatására a sejtek és a szövetek öregedése felgyorsulhat, a bőr a sejtképződés lelassulása következtében petyhüdté válik, kiszárad, és nehezebben védi ki a külső káros hatásokat. Mivel nem termel elegendő kollagént, hamarabb is kezd ráncosodni.
 

JÓ HÍR azonban, hogy ha abbahagyjuk a dohányzást, a bőr öngyógyító folyamatba kezd. Ha letesszük a cigarettát bőrünk már hat hét után meghálálja, hogy több oxigénhez és antioxidánshoz jut. 
A rossz hír, hogy minél később szánjuk rá magunkat, annál lassabb lesz a helyreállító munka.

 


quit_smoking_web_18kic1q-18kic1u.jpg

 

A "Smoking Time Machine" nevű alkalmazás segítségével te is megnézheted hogyan néznél ki 10, illetve 20 év múlva, ha nem teszed le a cigarettát. Visszacsatolásként láthatod még azt is, hogy mennyivel festene jobban a külsőd ugyanennyi év múlva nemdohányzóként.
 

 

Ha segítségre van szükséged a leszokáshoz keress bizalommal:
 

Tel.: +36/70 333 3673