Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mához egy évre...

Emlékszel még az első szál cigire amit elszívtál? Rémlik, hogy valaki kényszerített arra, hogy szívj bele egy slukkot a cigibe? És az ízére emlékszel még? (mert én nem tudom elfelejteni grin hangulatjel...köhögtem, majd meg fulladtam és borzasztó íz került a számba) És a következő alkalom? 

article preview

MINDEN NAP VÁLASZTUNK. JOBBRA VAGY BALRA MEGYÜNK TOVÁBB....
Az élet számtalan választási lehetőség elé állít minket, de a döntés csak rajtunk áll, merre tovább.

Azt az élethelyzetet, amiben most vagy, nem a véletlen szülte. Valamikor a múltban meghoztál egy döntést, vagy döntéseket, ezek miatt kerültél ide, ezeknek a következményét érzed és éled most, MA.

3374e675585fe8bfdc01be7f52ea8d56.jpg

 

Emlékszel még az első szál cigire amit elszívtál? Rémlik, hogy valaki kényszerített arra, hogy szívj bele egy slukkot a cigibe? És az ízére emlékszel még? (mert én nem tudom elfelejteni grin hangulatjel...köhögtem, majd meg fulladtam és borzasztó íz került a számba) És a következő alkalom? Amikor az újabb szál cigaretta a kezedbe került, ezután a nem túl kellemes élmény után? Megfenyegetett valaki, hogy el kell szívnod? Mert én nem emlékszem ilyenre. Én döntöttem amellett, hogy újra beleszívok a cigarettába, én döntöttem úgy, hogy veszek magamnak egy dobozzal, majd arról, hogy óránként rágyújtok, és arról is, hogy napi 1,5 doboz cigarettára dobálom ki a pénzem. Viszont az is az én döntésem volt 8 évvel ezelőtt, hogy leteszem.
Nem mondom, hogy nem hiányzott a "drága barátom", de egyáltalán nem szenvedtem a hiányától. És most, MA boldog vagyok, hogy ezt az utat választottam. Szeretem, hogy 45 percig képes vagyok megállás nélkül futni. Szeretem a köhögés mentes reggeleket, és az élettel teli képet a tükörben. Azt hiszem jó utat választottam.

A TE ÉLETED a TE KEZEDBEN van. Ha TE nem irányítod, akkor valaki vagy valami más fogja. 
A pénzed, az egészséged, az életed minősége mind-mind csakis rajtad múlik, nem máson. 
Tudod mi az, amit el akarsz érni? Mert csak rajtad múlik, hogy eléred-e. 
Ha több pénzt akarsz: javíts a pénzkereső és a pénzköltő szokásaidon. Ha megbecsült munkahelyet szeretnél: válj jobb munkaerővé, tanulj meg olyan képességeket, amik hozzásegítenek ahhoz, hogy jobb munkakörbe jelentkezhess.
Ha szeretnél sok szülinapot: figyelj oda az egészségedre. Sportolj többet, étkezz egészségesen. Cseréld le az egészségkárosító szokásokat egészségmegőrző tevékenységekre. 

Én ennyit tudok tanácsolni Neked. A többi rajtad múlik.

Amennyiben megszületett a döntés a leszokás mellett, és segítségedre van szükséged a kezdeti lépésekhez keress bizalommal:

 

Tel.: +36/70 3333673

facebook.jpeg

 

(Forrás: Braskó Csaba)