Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi az a biofizikai orvoslás?

A sejteken belüli és sejtek közötti finom energia- és információáramlás tanulmányozásával a biofizika rámutatott arra, hogy az extrém alacsony intenzitású elektromos és mágneses jeleknek jóval nagyobb szerepe van az élő szervezet működésének szabályozásában, mint ahogyan ezt eddig gondolták.

article preview

A biofizikai orvoslás hazánkban forradalmian újnak tekinthető megközelítés a gyógyászatban.
A technika hatalmas lépésekkel fejlődik. (Elég, ha arra gondolunk, hogy a mobiltelefonon látjuk akivel beszélünk, térkép helyett már műholdak irányítják célhoz az autókat - ez elképzelhetetlen volt még jó pár éve.)

A természettudomány és a technikai berendezések fejlődése a hetvenes években tette lehetővé, hogy a tudósok kvantumszinten is megfigyeljék a sejtekben végbemenő változásokat. Bebizonyosodott, hogy valamennyi élőlény szervezetét általános elektromágneses kontroll jellemzi. Az alapkutatásokkal párhuzamosan megkezdődött az újonnan feltárt törvényszerűségek alkalmazása a gyógykezelésekben is.

biorezonancia.jpg

 

A sejteken belüli és sejtek közötti finom energia- és információáramlás tanulmányozásával a biofizika rámutatott arra, hogy az extrém alacsony intenzitású elektromos és mágneses jeleknek jóval nagyobb szerepe van az élő szervezet működésének szabályozásában, mint ahogyan ezt eddig gondolták. Nyilvánvalóvá vált, hogy szervezetünkben a megváltozott – már laboratóriumi módszerekkel is kimutatható - biokémiai reakciók megjelenését jóval megelőzik a finom mikro-elektromos és mágneses elváltozások.

 

A biofizika egyik ilyen terápiás eszköze többek között a biorezonancia terápiás készülék (MCC, Scio, BICOM..), ami egy olyan számítógéppel vezérelt energetikai gyógyászati eszköz, melynek segítségével a ma ismert legmélyebb oki szinten lehet beavatkozni a biolgógiai rendszerek irányításába, amely valóban személyre szabott kezelést tesz lehetővé. A kézfogás elvén működve, századmásodpercenként nemcsak küld, de azonnal fogad is rezonanciákat, ezért minden pillanatban az adott páciens számára a leginkább optimális terápiát alkalmazza, így a mellékhatások és túlkezelések elkerülhetők.

 

Az életfeltételek gyökeresen és gyors tempóban változnak, rengeteg a kihívás, a stressz. Alkalmazkodni próbálunk, de ez nem mindannyiunknak sikerül egyformán. A bennünket érő stresszhelyzetek mennyisége és minősége csak részlegesen befolyásolható általunk. Amit tehetünk: problémamegoldó és egyéb képességeink fejlesztése, belső egyensúlyunk visszaszerzése, és megtartása. Pszichológiai kiegyensúlyozatlanság, majd különféle lelki zavarok jöhetnek létre, úgy mint nyugtalanság, feszültség, szorongás, túlfeszítettség, majd személyiség védekező erejének további gyengülésével depressziós tünetek alakulhatnak ki, amelyek ezután létrehozzák a testi, szomatikus tüneteket, kialakul a szomatikus betegség. Gyógyításuk több szintű kell, hogy legyen! Ezzel foglalkozik a biofizikai orvoslás is.

 

Cikk megjelent: www.almamag.hu/csalad/mi-az-a-biofizikai-orvoslas/