Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NINCS! ha, lehet vagy talán

Senki nem mondta, hogy nem lesznek nehezebb pillanatok a leszokást követő időszakban. Nem is ez a probléma. Hanem a hozzáállásod. Hogy problémának éled-e meg, vagy megoldandó feladatnak.

article preview

NINCS HA, LEHET, VAGY TALÁN. Egyszerűen csak képes vagy rá! 

Leküzdöd az akadályokat és végül emelt fővel lépsz tovább. Akármilyen nehéz is egy helyzet, akármilyen rossz is egy adott szituáció, mindig jusson eszedbe, hogy minden véget ér egyszer és csak rajtad áll, hogy bedobod-e idő előtt a törölközőt, vagy kitartasz valami mellett, amit igazán fontosnak látsz.

images--1-.jpgSenki nem mondta, hogy nem lesznek nehezebb pillanatok a leszokást követő időszakban. Nem is ez a probléma. Hanem a hozzáállásod. Hogy problémának éled-e meg, vagy megoldandó feladatnak. Tudod!, nem a probléma a probléma, hanem a problémához való hozzáállásod. Ha rögtön elkezdesz keseregni, felhúzod magad, és sajnáltatod magad a környezeteddel, akkor tulajdonképpen előkészíted a terepet arra, hogy fel KELLJEN adnod a leszokást. Persze nem miattad. Dehogy! Már teljesen kikészítetted a környezeted, olyan elviselhetetlen voltál, ezért muszáj rágyújtanod. Neked cigizned kell. Ettől azonban mégsem fogod magad jobban érezni, ott legbelül. Biztos hallottad már; fejlődni csak akkor fogsz, ha kilépsz a komfortzónádból, azaz a megszokott, berögzült kerékvágásból.

Persze, hogy hiányozni fog az a cselekvés, amit évekig, akár évtizedekig naponta 10x, 20x, 30x megcsináltál. De nem is várhatod el, hogy ez egyik napról a másikra eltűnjön az életedből. Ahogy azt is meg kellett szoknod, hogy a dohányzás az életed része legyen, ugyanilyen módon hozzá kell szoknod ahhoz az új életmódhoz, amiben már nem szerepel a cigaretta. Ehhez pedig türelemre és legfőképpen gyakorlásra lesz szükséged. Ha FONTOS neked a célod, akkor gyakorolnod kell a megszokott élethelyzeteket cigaretta társítása nélkül elvégezned. Ez pedig cseppet sem nehéz. 

Ha kellő időt és energiát fordítasz a gyakorlásra akkor elmaradhatatlan a siker. Megcsináltam! Emelt fővel távozol. Büszke leszel önmagadra, büszke lesz rád a családod, a gyermekeid, a barátaid; és nem mellesleg jobban is fogod érezni magad a bőrödben. Aztán meg már nevetni is fogsz magadon, hogy mit problémáztál ennyit, mert tulajdonképpen, ha visszagondolsz nem is szenvedtél egy percet sem grin hangulatjel

Ha segítségre van szükséged a leszokáshoz keress bizalommal:

 

Tel.: +36/70 3333673

facebook.jpeg