Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanuld meg értékelni amid van...

Mindig csak annak tudjuk a valódi értékét, amit elveszítünk, vagy amit nem kapunk meg. Amit épp birtoklunk, azzal könnyelműen bánunk, ahelyett, hogy megbecsülnénk. Pedig a holnap nem is biztos, hogy létezik. 

article preview

TANULD MEG ÉRTÉKELNI AMID VAN, MERT EGY PILLANAT IS ELÉG AHHOZ, HOGY ELVESZÍTS MINDENT... 

Mindig csak annak tudjuk a valódi értékét, amit elveszítünk, vagy amit nem kapunk meg. Amit épp birtoklunk, azzal könnyelműen bánunk, ahelyett, hogy megbecsülnénk. Pedig a holnap nem is biztos, hogy létezik. 
Azt mondjuk, ha megkapnám ezt vagy azt, mennyire boldog lennék, mennyire vigyáznék rá, megbecsülném. És ha megkapjuk? Akkor már nem érdekes. 

Azt gondoljuk, mi mások vagyunk, de valóban mások vagyunk, vagy csak másnak akarunk látszani?


943804_1064923090218258_4519821010794973228_n.jpgMajd leszokom a cigiről
...ha nem lesz ennyi munkám
...ha lesz munkám
...ha levizsgáztam
...ha nem leszek ennyire stresszes
...ha találkozom a nagy Ő-veL
...ha gyereket szeretnék
...majd újévkor
...majd a szüpinapom után

A pillanat ami nemrég még csak a távoli jövő volt, MOST van. Úgy hívják, JELEN. 

"Ahogy a múltban cselekedtél, annak a gyümölcsét aratod le MOST. Amit MOST teszel, az határozza majd meg a jövődet. Amikor pedig a jelenben a szív megnyílik, a lélek szárnyal. És ha a lélek szárnyal, emelkedik és másokat is emel."

Egészséges vagy?!?! MOST? Észre veszed, értékeled milyen meghatározó eleme az életednek? A JELENNEK?
Mit teszel meg azért, hogy ez így is maradjon? A jövődért. Ami a JELENED lesz egyszer.
Azt észre vennéd, ha megváltozna? Ha elveszítenéd a legnagyobb kincset, az egészséged. Ami mindent meghatároz. Olyan, mint egy épület alapzata. Ha az nincs, borul minden. Ha egészséges vagy gördülékenyen megy minden. Boldog és kiegyensúlyozott vagy. Van energiád és kedved a munkához, a gyerekneveléshez, a háztartási teendők elvégzéséhez, a kikapcsolódáshoz és még sorolhatnám.
Azt észrevennéd, ha legyengülnél és nem lenne energiád megélni ezeket a pillanatokat? Ha kiderülne, hogy az életed felborító egészségügyi problémád van, és tehettél volna ellene? Ha nem lenne energiád BOLDOGAN ÉLNI AZ ÉLETED?

Tudnunk kell, mi a dolgok valódi értéke, tudnunk kell, akkor is, amikor megkapjuk, és nem csak akkor, amikor elveszítjük. Nincs mindig másik esély, és amit ma nem teszünk meg, lehet, hogy már soha többé nem lesz alkalmunk megtenni.

Minden dolgot megszerezhetünk, bármilyen magasra juthatunk, lehetünk híresek, de semmit nem fog érni, ha annak az az EGY volt az ára, amit a legjobban szerettünk volna.

Ha segítségre van szükséged a leszokáshoz keress bizalommal:

 

Tel.: +36/70 3333673

facebook.jpeg