Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Méregtelenítés

……a sejtszintű méregtelenítés

Manapság nagyon divatos méregteleníteni. Valóban jót tesz a szervezetnek az időszakos méregtelenítő- kúra. A szervezetünkben évente négy kilógrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel, tartósított élelmiszerekből, rovarirtókkal kezelt növényekből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményekből. Ezek a méreganyagok rendkívüli mértékben megnehezítik szervezetünk működését.

Eredetileg a testünkbe került méreganyagok az anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetünkből. A méreganyagok kiválasztásában nagy szerepet játszanak a veséink, a májunk, a tüdőnk, a beleink és a bőrünk is. Azonban, hogy öntisztító szerveink maradéktalanul el tudják látni feladatukat, nagyon gyakran segítségre szorulnak.

 

Mi is az a méregtelenítés?

meregtelenites.jpgA méregtelenítésnek az a lényege, hogy megszabadítjuk a szervezetünket a felgyülemlett mérgektől és salakanyagoktól. A méregtelenítés elve szerint méregnek minősülnek azok az élelmiszerek és szennyanyagok, amelyek nehezen emészthetők és üríthetők, ezért felborítják a szervezet egyensúlyát. Ide tartozik a dohányzás is, mely rendkívüli mértékben telíti a szervezetet a különböző méreganyagokkal. A toxinok közvetlenül befolyásolják az anyagcsere folyamatokat, az idegrendszer, nyirok- és hormon-rendszer helyes működését. Így a dohányzás abbahagyása után is célszerű egy méregtelenítő kúrát beiktatni, a szervezetből távozni vágyó nikotin, toxinok és egyéb méreganyagok gyorsabb kiürítésére.

Egy jó méregtelenítés után hatékonyabb lesz a táplálék feldolgozás, kiegyensúlyozottabb az anyagcsere, erősebb az immunrendszer és javulni fognak a szervezet regenerációs folyamatai is.

Manapság számtalan méregtelenítő módszer közül választhatunk. A bőr szaunával, a vesék a megnövelt folyadékbevitellel, a máj a táplálékok megvonásával, a belek rostpótlással és az emésztési folyamat serkentésével, a tüdő pedig a friss levegőn végzett testmozgással méregteleníthető a legegyszerűbben.

Hatékonyságuk biorezonanciával kombinálva kiemelkedő, de akár önmagában is eredményesen alkalmazható.

A biorezonanciás méregtelenítés hatékonyabbá teszi a méregtelenítő-kúrát, mivel a biorezonancia sejtszinten méregtelenít. A biorezonancia méregtelenítés folyamata nem drasztikus (mint például egy léböjt-kúra), szelíden szabadítja meg a testet a káros anyagoktól. A tisztulás pozitív hatással jár és ezért hálás lesz szervezetünk.

A méregtelenítés a XXI. században már nemcsak gyógyszerekkel, különböző böjtökkel vagy táplálék kiegészítők hadával képzelhető el. A biorezonancia terápia (BRT), mely a biofizikai orvoslás alapja a méregtelenítésben oki kezelésként alkalmazható. A kezelés elméleti lényege, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, melyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. Minden esetben individuális, vagyis mindig az egyén aktuális állapotának megfelelő terápiás eljárás, amely az adott szervrendszer vagy allergiák esetén az adott anyag engramjával (elektromágneses lenyomatával) dolgozik. Nem invazív, fájdalom és mellékhatás mentes eljárás, akár a szervezet saját jeleinek felhasználásával (endogén BRT), akár külső jelek felhasználásával (exogén BRT) történik a kezelés.

A szervezet elektromágneses irányító folyamataiba képesek vagyunk specifikusan beavatkozni a Mobil Cell-Com által közvetített jelek segítségével, így célzott terápiára van lehetőség.

 

Alkalmazás

colon-hydrotherapy.jpg

 

Méregtelenítő biorezonanciás kezeléseket kúraszerűen érdemes alkalmazni - minimum 6-8 alkalom egy kúra -, és heti 1-2 alkalommal célszerű időt fordítani rá. A biorezonancia méregtelenítés során a szervezet méregtelenítő rendszereinek működését erősítjük, a méreganyagok szervezetből történő eliminációját segítjük elő.

A terápia alkalmanként 30 percet vesz igénybe, teljesen fájdalom és mellékhatás mentes, előzetes orvosi vizsgálat nélkül is bárki részt vehet rajta.

 

Biorezonanciás méregtelenítés lényege

A beteg emésztőrendszerben keletkező és felszívódó mérgektől tehermentesítjük a szervezetet. Az anyagcsere folyamatok, a bélflóra helyreállításával, a szervezet lúgosításával, a sav-bázis egyensúly helyreállításával, immunrendszer erősítésével segítjük a szervezet egészséges működőképességét.

A személyre szabottan összeállított kezelések célja, hogy a test megszabaduljon a méreganyagoktól és rendeződjön az emésztés, valamint az anyagcsere. A kezelés eredményeként a méreganyagok eltávoznak a szervezetből, frissebbnek, energikusabbnak érzi majd magát.

 

  +36/70 3333673
 Nyíregyháza