Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vélemények

Azok számára, akik már részt vettek valamikor az általunk végzett biorezonanciás leszoktató terápián, most lehetőségük nyílik arra, hogy megosszák másokkal személyes tapasztalataikat a kezelésről, megírhatják saját történetüket a leszokással kapcsolatos élményeikről. Ez mindazok számára is hasznos információ lehet, akik még csak most tervezgetik, hogy végleg felhagynak szenvedélyükkel. 

Ha Te is az általunk alkalmazott dohányzás leszoktató programmal szoktál le, itt lehetőséged van megosztani másokkal személyes élményeidet.

Ha még csak gondolkozol a leszokáson nézd meg másoknak hogy sikerült.

Vélemény megosztáshoz nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi mezőket. FONTOS! SZEMÉLYES ADATAID NEM KELL MEGADNI!!!! A név beírásánál természetesen nem kötelező a saját neved beírni, bármilyen becenév vagy keresztnév megfelel. A cím mezőbe az általad írt véleménynek kell adnod egy címet (pl. 'nekem sikerült' vagy 'én leszoktam'), bármi lehet ami összefoglalja az általad írtakat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Vidámtavirózsa - Víz utca

Én nagyon hatékonynak tartom ezt a kezelést. Napi 1-1,5 dobozzal szívtam el egy nap 6 éven keresztül, és semmilyen más módon nem tudtam csökkenteni a nikotinéhségem (elektromos cigi, nikotin tapaszok, nikotinos rágók vagy puszta akaraterő). Az első kezelés után nem éreztem számottevő változást, de a második teljesen megszüntette a nikotinéhséget. Ha vki valóban elhatározza magát, akkor így akár két kezeléssel teljes sikert érhet el. Én az akaratgyengeségemből kifolyólag még egy darabig engedtem a pszichikai függőségemnek, annak ellenére is, hogy már nem kívántam a cigit, úgyhogy elmentem még további 4 kezelésre. A harmadik kezelés után azt tapasztaltam, hogy a szerveztem hamarabb telítődik nikotinnal, mint azelőtt és csak fele annyit bírok elszívni egy nap, mint azelőtt. A negyedik kezeléssel megundorodtam a cigaretta ízétől. A további 2 kezelés pedig fokozta ezeket a hatásokat. Miután már semmit örömöt nem nyújtott a cigi, letettem végleg. A biorezonanciás kezelés valóban képes a fizikai függőséget teljes mértékben megszüntetni, ami óriási segítséget jelenthet. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a pszichés függőséggel csak mi magunk tudunk szembe szállni a fejünkben.

goyo - Egy örök mentőmellény...

1,5-2 hét cigi áráért megéri kipróbálni! Mindenkinek megér az egészsége ennyit!
Többszörös visszaesőként nem szeretnék nagy igeosztásba bocsátkozni, viszont a kétkedőknek csak annyit mondok, tegye le a cigit önerőből (legalábbis próbálja ki, milyen 3-5 nap cigi nélkül), aztán mikor már lerágta a kezét :-), gyújtson rá nyugodtan, szívja újra 1 hétig, majd próbálja ki a biorezonanciás módszert! "Kicsit" egyszerűbb a dolog! Nincsenek azok a rágyújtási kényszerek, amik egyébként bedarálják az embert és végül föladja!
...ha valaki nagyon elszánt, első alkalommal fogja kapni a legnagyobb segítséget, nekem az 1/2 évig tartott... Már sajnálom, h. akkor azt hittem, újra én vagyok a "főnök" és nem tud "irányítani" a cigi. Tévedtem, de a biorezonancia szerencsére mindig itt van egyfajta mentőmellénynek! Nem kell kínlódni a leszokással!

Szilvi - Sikerült!!!

Már az első kezelés is sokat segített, de számomra a második kezelés hozta meg a csodát. Ennek már fél éve, és azóta sem dohányzom! Mindenkinek ajánlom, akiben tényleg ott az elszántság, hogy leszokjon! Ez egy remek, gyors és fájdalommentes lehetőség.

tomy - hatásos bizsergés

Nekem special nagy segítséget nyújtott a cigi letételében. És pont abban segített, hogy nem kívántam rágyújtani. Csak ajánlani tudom!