Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vélemények

Azok számára, akik már részt vettek valamikor az általunk végzett biorezonanciás leszoktató terápián, most lehetőségük nyílik arra, hogy megosszák másokkal személyes tapasztalataikat a kezelésről, megírhatják saját történetüket a leszokással kapcsolatos élményeikről. Ez mindazok számára is hasznos információ lehet, akik még csak most tervezgetik, hogy végleg felhagynak szenvedélyükkel. 

Ha Te is az általunk alkalmazott dohányzás leszoktató programmal szoktál le, itt lehetőséged van megosztani másokkal személyes élményeidet.

Ha még csak gondolkozol a leszokáson nézd meg másoknak hogy sikerült.

Vélemény megosztáshoz nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi mezőket. FONTOS! SZEMÉLYES ADATAID NEM KELL MEGADNI!!!! A név beírásánál természetesen nem kötelező a saját neved beírni, bármilyen becenév vagy keresztnév megfelel. A cím mezőbe az általad írt véleménynek kell adnod egy címet (pl. 'nekem sikerült' vagy 'én leszoktam'), bármi lehet ami összefoglalja az általad írtakat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

F.László - nem hókusz-pókusz :)

Avval kezdeném sose hittem ezekbe a hókusz-pókuszokba de hatalmasat kellet csalódnom ,két hete nem szívom a napi egy doboz cigimet és a kezelés után semmi mellékhatás, nikotin éhség, olyan mintha sose szívtam volna cigit és nem kivánom ! Kriszta köszönöm és mindenkit bíztatok szánja rá magát !

Kálóczi Veronika - Battonya

November 25.-e óta nem dohányzom,több,mint 40 évig dohányoztam.Nincs különösebb oka,jól vagyok,egyszerűen elhatároztam,hogy a havi 14000Ft-ot okosabb dolgokra költöm,mint saját szervezetem roncsolására.Hogy megy?Jól!Kicsit több az esti csoki-adag,felment + 4kg de erősebb vagyok mint egy bűzös kis dohányrudacska...:)

Baggiiiii - Sikerült :)

Sziasztok!
Először is úgy kezdeném a történetem hogy NEM akartam leszokni mert szerettem cigizni :) a párom tette mindig szóvá hogy sokat cigizel stb.stb. Naponta már az utóbbi hónapokban valóban nem volt elég 1 doboz kb. 1,5-2 doboz / nap kellett. Próbáltam én is magamtól leszokni,de hiába volt a nagy elhatározás, nikotin rágó(csak hányingerem lett tőle), elektromos cigi, nem értek semmit. 8évig dohányoztam, elmentem a kezelésre és 3.hete nem dohányzom, és nem is vagyok megveszve azért hogy rágyújtsak. A kezelés után érdekes volt hogy másnap nem ittam kávét és nem kívánta a szervezetem (nem fájt a fejem) így nem is kávézok azóta.
Az első pár nap furcsa volt (mivel 8év az nem kevés), hogy nincs cigi de hamar elment az a pár nap és azóta se kívánom a cigit, örülök ennek a kezelésnek. Engem jó érzéssel tölt el ha megkínálnak cigivel akkor azt tudom mondani hogy "köszi nem dohányzom"
Amikor magamtól akartam leszokni és nem vettem cigit, alig hittem hogy egy ismerősöm vagy akárki megkínáljon, mára már nem így van.
A lényeg, ki kell próbálni ha csak 7 napig nem gyújtasz rá, már akkor is megérte, de tuti hogy nem 7nap lesz belőle hanem sokkal sokkal több,és nem kell ide akaraterő mert nem fogod kívánni a cigit!
Ja és nem is egy nyugdíjas néni csinálja a kezelést :P
Köszönöm neked.

István - Többször is sikerült.

Én több alkalommal próbálkoztam, mert először mindig visszaszoktam a dohányzásra. Akkor is mindig sikerült letennem a cigit, de mindig újra rágyújtottam.
Nálam tökéletesen működött, csak sok vizet kell inni és nem szabad rágyújtani.

Kiss Gábor - hatott

5 év dohányzás után mentem el a kezelésre, előtte próbálkoztam már önerőből, rágóval és tapasszal is leszokni, de egyik sem sikerült. Itt viszont már az első kezeléstől megszűnt a nikotinéhségem, és azóta is füstmentesen élek!

Molnár Anita - Kisvárda

Ez tényleg hat!Erős dohányos voltam,de ennek a kezelésnek köszönhetöen minden megváltozzott.Többé nem kivánom a cigit,nincs stressz,nincs elhizás,és ami a legfontossabb nem kivánod a nikotint.Ennél egyszerübb és jobb megoldást nem találhattam volna.Bátran ajánlom mindenkinek!Én pedig köszönöm!Az ár nem akadáj igazán megfizethető!

Lego DT - 10 év után...

Szia mindenki!

24 évesen 10 éve dohányoztam és önerőből kábé tízensokszor nem sikerült leszoknom. 2-3óra nem rágyújtást, cigivel jutalmaztam magamnak :D... Persze nem volt vicces akkor. Én kombináltam egy kicsit, mert egy hét tapaszt is felvettem, ami segített leszoktatni a kávé, kaja után, buszra várás stb rágyújtási kényszerről.
Ezután a bio rezonancia, és ahogy onnan kijöttem januárban, azóta nem dohányzom. 10 ÉV UTÁN!!
Havonta részemről 20,000el bentebb vagyok a pénztárcámban. Aminek nagyon örülök.
és felszedtem 10 kilót :D Szóval nagyon szépen köszönöm a lehetőségét a módszernek!

Füstmentes életet! ;-)

katikruspier - merem ajánlani

Én is ezzel a módszerrel szoktam le a dohányzásról , 4-évvel ezelőtt. Nekem szükségem volt erre a segitségre ,mert egyébként nem tudtam volna abba hagyni a dohányzást! Utána olyan érzés volt mintha soha nem dohányoztam volna. Köszönöm!!!

Vidámtavirózsa - Víz utca

Én nagyon hatékonynak tartom ezt a kezelést. Napi 1-1,5 dobozzal szívtam el egy nap 6 éven keresztül, és semmilyen más módon nem tudtam csökkenteni a nikotinéhségem (elektromos cigi, nikotin tapaszok, nikotinos rágók vagy puszta akaraterő). Az első kezelés után nem éreztem számottevő változást, de a második teljesen megszüntette a nikotinéhséget. Ha vki valóban elhatározza magát, akkor így akár két kezeléssel teljes sikert érhet el. Én az akaratgyengeségemből kifolyólag még egy darabig engedtem a pszichikai függőségemnek, annak ellenére is, hogy már nem kívántam a cigit, úgyhogy elmentem még további 4 kezelésre. A harmadik kezelés után azt tapasztaltam, hogy a szerveztem hamarabb telítődik nikotinnal, mint azelőtt és csak fele annyit bírok elszívni egy nap, mint azelőtt. A negyedik kezeléssel megundorodtam a cigaretta ízétől. A további 2 kezelés pedig fokozta ezeket a hatásokat. Miután már semmit örömöt nem nyújtott a cigi, letettem végleg. A biorezonanciás kezelés valóban képes a fizikai függőséget teljes mértékben megszüntetni, ami óriási segítséget jelenthet. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a pszichés függőséggel csak mi magunk tudunk szembe szállni a fejünkben.

goyo - Egy örök mentőmellény...

1,5-2 hét cigi áráért megéri kipróbálni! Mindenkinek megér az egészsége ennyit!
Többszörös visszaesőként nem szeretnék nagy igeosztásba bocsátkozni, viszont a kétkedőknek csak annyit mondok, tegye le a cigit önerőből (legalábbis próbálja ki, milyen 3-5 nap cigi nélkül), aztán mikor már lerágta a kezét :-), gyújtson rá nyugodtan, szívja újra 1 hétig, majd próbálja ki a biorezonanciás módszert! "Kicsit" egyszerűbb a dolog! Nincsenek azok a rágyújtási kényszerek, amik egyébként bedarálják az embert és végül föladja!
...ha valaki nagyon elszánt, első alkalommal fogja kapni a legnagyobb segítséget, nekem az 1/2 évig tartott... Már sajnálom, h. akkor azt hittem, újra én vagyok a "főnök" és nem tud "irányítani" a cigi. Tévedtem, de a biorezonancia szerencsére mindig itt van egyfajta mentőmellénynek! Nem kell kínlódni a leszokással!

Szilvi - Sikerült!!!

Már az első kezelés is sokat segített, de számomra a második kezelés hozta meg a csodát. Ennek már fél éve, és azóta sem dohányzom! Mindenkinek ajánlom, akiben tényleg ott az elszántság, hogy leszokjon! Ez egy remek, gyors és fájdalommentes lehetőség.

tomy - hatásos bizsergés

Nekem special nagy segítséget nyújtott a cigi letételében. És pont abban segített, hogy nem kívántam rágyújtani. Csak ajánlani tudom!